Godt “comeback” av Tobias.

Etter mange måneder med skade og opptrening stilte Tobias til start i NM sprint på Jessheim i går.  Og med minimalt med løpetrening bak seg siden starten av desember løp han inn til en sterk 7.plass i eldste juniorklasse. Tobias var godt fornøyd etter innkomsten.

-Jeg løp uten å kjenne noen vondter i beina, og det er positivt. Jeg fikk til et teknisk godt løp, men mangler fortsatt sprut i beina.  Dette vil bedre seg etter hvert som jeg får løpt mer.  Siden desember har det blitt mest sykling og annen alternativ trening.

For å sammenligne litt så har Tobias kun løpt 140 kilometer siden han kunne starte opp igjen etter skaden.  Det er ikke mer enn han vanligvis gjør på en drøy uke når han er i full trening.  Slik sett var avstanden opp til gullet på 31 sekunder imponerende lite.

Magnus Alstad debuterte på en fin måte i juniorsammenheng med en 29.plass blant 70 løpere i H 17-18. Mens Martin Vehus Skjerve dessverre ble syk på torsdag og måtte stå over helgas NM.