Tobias nr 24, lover revansje på stafetten.

Tobias startet dagens langdistanse i Tyrkia godt, og passerte første post på fjerde beste tid. Nesten like god var passeringen på neste post. Men så var liksom ikke post 3 og 4 helt der Tobias ville, og dermed passerte han post 4 som nummer 97 av de 133 løperne.  Ikke noen god følelse når det gjenstår 10 knallharde kilometer i varmen.  Men Tobias ga ikke opp om åpningen ikke var som han hadde håpet. Han kjempet seg videre i skogen. Og etter 15 poster og to sugende langstrekk var han inne topp 30. Derfra og inn var det mange kortstrekk, og få muligheter til å løpe inn så mye mer.  Likevel avanserte han til 24.plass til slutt, bare 12 sekunder unna å bli topp 20.

Selv er Tobias veldig skuffet etter dette løpet og sier:  -Kroppen var for tung i dag også, men åpningen var for dårlig, og da blir det tungt utover.  Men jeg skal reise meg til stafetten!

Her har landslagsledelsen klokketro på Tobias, og har satt han på første etappe.  Det er bare å benke seg foran PC-skjermen og følge stafetten live.

Strekktider.

Tracking dagens løype.