Fin KM-helg med mange frolinger på startstreken.

Helga har vært travel for o-løperne, med KM sprint på lørdag og langdistanse på søndag.  Fra oss stilte 48 løpere lørdag og 38 søndag. OK Skøynar sto for sprintarrangementet i Torsbustaden.  KM-gull i seniorklassene ble det til Kine Sofie og Lars S. Skjeset. I H 13-14 ble det trippelseier til Jonas Alstad, Sondre Skoglund Leithe og Ludvig Langøygard, mens Magnus Alstad tok sølv i H 15-16. Hermann Leithe tok gull i H 40.  Fullstendige resultater finner du her.

Verdal OK hadde ansvaret for søndagens langdistanse, med en flott utsiktsarena!  Gode løyper og mange dueller i klassene ble det. Her diskuteres løyper og veivalg etter innkomst:

Vi fikk følgende kretsmestre: Gøril Rønning Sund i damer senior, Tobias Alstad i herrer senior, Marianne Langøygard i D 35, Magnhild Forseth i D 65 og Ådne Krogstad Stendahl i H 17-18.  Fullstendige resultater ligger her. I herrer senior tok Frol alle medaljene. Tobias Alstad valgte å gå opp i seniorklassen i dag for å få ei skikkelig gjennomkjøring før jrVM.  Han stilte også i varme løpsklær som et ledd i sin klimatilpassing til varmen som venter i Tyrkia.  Johan Asphjell Bjrørnaas og Jonas Ressem tok sølv og bronse.

Tobias og Jonas på pallen.

Marianne stempler inn til KM-gull.

Sondre Lomsdal og Jo Langøygard tok sølv og bronse i H35. Mattis Myhre fra StjørdalsBlink tok gullet.

Løypa i H 35 diskuteres.

Gull til Ådne.