Vel overstått!!

Jo Langøygard, leder av Hovedkomiteen for Hovedløpet og O-Landsleiren, kunne i ettermiddag takke alle 150 frivillige som har stilt opp for å gjøre arrangementet til en stor suksess. Gjennom ei uke har 321 ungdommer fra hele landet kost seg i sommervarmen i Levanger. Og tilbakemeldingene er entydig positive.  Dette ble en fantastisk opplevelse for ungdommene.

(Hovedkomiteen f.v. Carl Petter Lyngen, Øystein Haug, Jo Langøygard, Ulf Forseth Indgaard, Ann-Kristin Alstad, Jo Severin Matberg, Kajsa Stina Sandstad, Lena Alstad, Lars Sandstad Skjeset, Gro Teodorsen, Heidi Stendahl og Eivind Ness-Jensen. Økonomisjef Rolf Alstad mangler på bildet))

Gratulerer til Jo og hele Hovedkomiteen som har arbeidet iherdig i to år.  Alt har blitt planlagt ned til minste detalj. Og alt klaffet.  Det har vært imponerende å se alle arbeidsgjengene i aksjon. Rigging av arena, og alle fasiliteter ellers gjennom uka, har vært flott. Matgjengen har fått skryt for mye og god mat. Innkvartering, transport, marked/media og alle undergrupper har fungert supert med god organisering. Sjelden er det produsert mer bilder på sosiale medier fra et HL/OLL.  Løypegjengen med Lars i spissen, og tekniske arrangører har gjort en kjempejobb. Og Lena/Heidi i OLL-komiteen kan puste lettet ut nå.  Det ble knallbra!

Du kan nyte mange bildeserier på hjemmesiden her.

Resultater, strekktider, Livelox, kart og løyper finner du her.

Se også på Instagram og Facebook hloll2021.

Leder i o-avdelingen, Øystein Haug, intervjuet Eef van Dongen så alle bl.a. fikk høre om hennes deltagelse i VM i Tsjekkia.

Søndagens arena, og ett av de mange stafettlagene.