TA-sprint nr. 4 i Staupshaugen

Den nest siste TA-sprinten ble arrangert i kveld i Staupshaugen og omegn.  Starten var lagt til en idyllisk plass i nærheten av Bamberg Arena, hvor løypa bød på utfordringer rundt i gatene på Nesset.  Etter halvveis løp bar det opp i Staupshaugen og skogsterreng.  Bøkeskogen gir også mange fine utfordringer i stor fart. Både unge og gamle har stort utbytte av løp i TA-sprinten.  Tobias, løypelegger hadde lagt fine og utfordrende løyper.  Av Frolingene var det hardest konkurranse i H15-16, hvor Magnus vant over Ådne denne gangen. Jonas vant klasse H11-12.  Størst deltakelse var det imidlertid i klassen Åpen 1,5 km hvor unge og gamle konkurrerer om å finne alle postene.  Tida har ikke så mye å si.  Neste TA-sprint  og finale blir arrangert på Verdal neste torsdag.