Bestilling av klubbtøy, første leveringsrunde 2020

Vårt klubbtøy leveres av Trimtex og bestilles i egen nettbutikk for våre medlemmer. Nettbutikken for våren 2020 vil være åpen til søndag 15. mars i første leveringsrunde. Frol-klær fra Trimtex bestilles i deres nettbutikk. Klubben sørger for egen bestilling av klubbtøy til eliteløpere og 1. lagsløpere som skal ha klubbtøy før 10mila. Leveringstidspunktet for tøy bestilt i nettbutikken er satt til uke 19. Det vil også bli åpnet for ny runde med bestilling i av drakter i mai. Ønsker du å prøve størrelser, må du spørre noen som alt har kjøpt klær, eller ta kontakt med draktansvarlig Marit Hæreid Sandstad (hun kan ha noen på lager). Anbefaler å gå sammen flere om samme bestilling for å spare fraktomkostninger. NB: Det har vært litt problemer med nettbutikken, men nå skal den være på plass. 

_______________________________________

For å komme inn på nettbutikken hos Trimtex må du registrere deg som kunde.

Gå på trimtex.no/no/teamshop/frol2020

Her kan allerede registrerte kunder logge seg rett inn med brukernavn og passord, eller nye kunder må opprette profil. Når ett av disse to er gjort må teamkoden frol2020 legges inn. Du vil da få mulighet til å handle tøy fra Frol IL sin egen kolleksjon. Klubben får forøvrig 25% rabatt på hele Trimtex sin standardkolleksjon som tilbys i nettbutikken (kommer automatisk opp).

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom. Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på [email protected] eller per telefon 37 26 91 00.

_______________________________________

Trimtex har samarbeidsavtale med Runes O-utstyr når det gjelder salg av orienteringsutstyr til Frol IL orientering 2019-2021. Frol IL Orientering tilbys en rabatt på 25% ved bestilling på https://www.outstyr.no Rabatten gjelder på veiledende priser på orienterings-utstyr som sko, kompass ++. Enkelte produkter vil være nettopriser.

Bruk rabattkoden FRO2021 ved kjøp av o-sko og kompass i nettbutikken!