Hovedløp og O-landsleir 2021

Hei alle Frolinger!

I skrivende stund er det ca ett og et halvt år til neste STORE arrangement går av stabelen i regi av Frol IL Orientering – Hovedløpet og O-landsleiren 2021! Dette er årets høydepunkt for alle landets O-løpere i alderen 14-16 år, og er en fantastisk mulighet for oss som klubb til å vise oss fram og gi framtidens O-løpere et minne for livet. Det vil bli behov for dugnadsbidrag fra mange, og jeg oppfordrer allerede nå flest mulig til å sette av første uken av august 2021!

Datoene er satt og bekreftet av O-forbundet:

Tirsdag 3.aug Fremmøte og innlosjering
Onsdag 4.aug HL sprint
Torsdag 5.aug HL normal
Fre-Lør 6.-7.aug O-Landsleir
Søndag 8. aug Krets-stafett

Innlosjering vil i all hovedsak være på Levanger Ungdomsskole. I tillegg vil Trønderhallens lokaler bli benyttet til noe overnatting, garderober, dusjing og disco! 😊. Sprintløpet vil foregå i Levanger sentrum, sekundært i Staup- området. Normaldistansen vil arrangeres i Nybrotta.

Det vil som sagt bli behov for bidrag fra mange, både i forkant ikke minst under arrangementet. Per i dag er følgende nøkkelroller besatt:

Alle disse vil ha behov for gode hjelpere på sitt ansvarsområde. Om noen allerede nå ønsker å bidra er det bare å ta kontakt med en av oss! Av konkrete verv som bør besettes allerede nå «Medisinsk ansvarlig» fortsatt ledig – kunne dette vært noe for deg er det bare å ta kontakt med undertegnede!

Mannskapslister for selve gjennomføringen vil ikke bli utarbeidet i detalj før det nærmer seg, men som sagt oppfordres allerede nå til å sette av første uka av august neste år!

Jo Langøygard

Leder Hovedkomité

[email protected]

91793482