Et flott VM!

WOC2019 er slutt. Det kommer til å gå over i historien som et perfekt arrangement. Det virket som om alt klaffet for arrangørene. Så får vi på Innherred trøste oss med at det ikke er vi som i dag skal starte det store arbeidet med å rigge ned arena, samle inn poster, og gjøre alt det andre arbeidet som står igjen når et slikt stort arrangement er over.

Vi kjempet for noen år siden helt til målstreken med Østfold om å få VM. Det var bare Innherred og Østfold som sto igjen blant kandidatene til slutt. Vi tapte den kampen knepent. Noen ganger i ettertid har nok flere tenkt at det var godt vi slapp alt det arbeidet. Men det hadde vært moro med VM i Nord-Trøndelag da.  Når vi nå ser hvordan Østfoldingene har arrangert VM, er det bare å ta av seg hatten.  Dette kunne ikke blitt gjort bedre.  Det ble et fantastisk VM.  Gratulerer!!

Styrtregnet kom på VMs siste dag.  Men publikum kom likevel til den flotte arenaen for å få med seg stafettene.  Norge ble stående uten medaljer der.  Men o-idretten vant.  Det ble spenning til siste slutt som ble mesterlig TV-formidlet direkte til mange land. For en PR for verdens flotteste idrett!

NRK -TV laget meget gode sendinger, som til og med gikk i beste sendetid.  Og de rapporterer om flotte seertall.  Faktisk bedre tall enn når norske fotballkamper sendes. Vi får håpe NRK blir med videre også.  De har i alle fall vist at de kan lage topp sendinger fra orientering. Og spennende TV-underholdning ble det.