Verdenscup neste, Yngve?

En meget godt gjennomført langdistanse i dag ga Yngve en 4.plass i granskingsløpet før Verdenscuprunden i Finland 8.-11.juni. På bildet diskuterer han dagens løype med Simon Jakobsson.

– Jeg er ikke 100% fornøyd med dagens løp, sier Yngve. – Det ble litt for mange småfeil.  Men løpet sett under ett er jo slettes ikke noe å skjemmes over, føyer han beskjedent til.

Nei, det skulle bare mangle. Løpet var meget solid, og gir mest sannsynlig en billett til Verdenscupen i Finland.  Noe annet ville overraske. Regjerende verdensmester Olav Lundanes måtte også se seg slått av Yngve i dag.  Magne Dæhlie vant i den 13,6 km lange løypa på Jessheim, drøyt ett og et halvt minutt foran Yngve.