Mange på TA-Sprint!

Torsdag 25.april arrangerte Frol TA sprint ved Frol barneskole. Over 80 løpere fikk bryne seg på en sprintløype med mange spennende vegvalgsmuligheter. Gledelig å se at antall deltakere er høyere i år enn de siste årene.

Jonas Alstad tok seieren i H11-12 og Fredrik Ukkelberg tok en flott 3.plass i H13-14. I D11-12 løp Mia Reinås forrykende fort og havnet på 4.plass ett sekund bak 3.plass.

Brage stempler i mål etter å ha sust rundt Åpen 1,5. Ingen rangering i denne klassen men kan røpe at ingen var i nærheten av å matche tiden til Brage i denne klassen!

En skadet arm er ingen hindring for å delta! Her stempler Johannes i mål.

I konkurranse med 20stk tok Øystein en 3.plass i Åpen 2,5!

Aksel, Live og Ville er spente på om løpet ble godkjent. Tidtaker Hans Lund hadde som vanlig full kontroll.

Ferske vafler var veldig populært! Et dobbelt vaffeljern stekte kontinuerlig i to timer og holdt akkurat unna behovet.

På baksiden av skolen var det passeringspost.

Neste TA-Sprint arrangeres av Skøynar på Ekne torsdag 2.mai kl 18. Første påmeldingsfrist er tirsdag 30.april på Eventor.