Sesongstart i Sverige

Så er o-sesongen allerede i gang. Seks Frol-løpere er denne helga i Skåne for å løpe Sverigepremiären.  Stian Sundsvik åpnet best i natt, med en knallsterk 5.plass blant 160 løpere i den 11 kilometer lange løypa.

-Jeg er godt fornøyd med det fysiske, sier Stian. – Men av og til ble det litt kaotisk med en fellesstart med så mange løpere. Noen slengere ble det også, men alt i alt en fin sesongstart.

Paul Sirum var ikke like fornøyd med løpet, men sier det ble en helt grei gjennomkjøring.

-Jeg var nok ikke kynsik nok i dette store feltet. Kroppen var også litt seig ettersom vi reiste hjemmefra klokka seks i dag tidlig. Jeg trenger noen ukers terrengtrening og løping på kart før det begynner å gå fort nok.  Nå gjelder det å få flere gode gjennomkjøringer før sesongstart i Norge.

Paul ble nummer 39, mens Tobias Alstad ble nummer 16 i sin debut som juniorløper. Tobias løp veldig godt lenge i sin løype, men to bommer mot slutten fratok han en plassering helt i toppen.  Lars S Skjeset vant den korte løypa for seniorene.  Ulf og Simon stemplet på feil post underveis i gaflingene og ble uplassert.  Lørdag er det klart for mellomdistanse, og søndag er det stafett.