Isak og Tobias vant Hu & Hei.

Isak Bergset viste seg som den desidert sterkeste høstløperen i Midt-Norge da han i går vant Hu & Hei i Bymarka i Trondheim. Det oser tradisjon av dette løpet, og som vanlig er C G Armfeldt også i år meldt savnet etter løpets avslutning.  Nesten ett hundre løpere fullførte i herreklassen. Nesten like mange så seg nødt til å bryte løpet i snøværet.  Kanskje ikke så rart.  Løypa målte 30 km i luftlinje.  I søkkvåte, iskalde myrer. For det meste i motbakke, sies det.  Et maraton på helt flat asfaltveg blir som oppvarming å regne i sammenligning.  Isak kom i mål på litt over 4 timer.  Neste løper kom inn nesten 10 minutter etterpå.  Sterkt Isak!  Vi gratulerer.  ..og samboer Karen Oline ble nummer 2 i dameklassen over 18 km.

Etter løpet var det godt med en strekk i den praktiske vandrepremien som var litt vrien å få inn i bilen. Her sammen med Anna Ulvensøen som vant dameklassen.

Pallen med Emil Grankvist (2), Isak og Vegard Blomseth Johnsen (3)

Tobias Alstad stilte i ungdomsklassen som avvikles som parløp.  Løypa var sugende 18 km. Sammen med Jørgen Schjølberg fra Tynset og Mikkel Holt fra Freidig løp han inn til klar seier i klassen. Tre timer og 10 minutter brukte guttene på løypa.

Bilder:  Kajsa Stina