Fem av seks til mellomfinalen.

Skikkelig god løping av våre i dag også!  Paul viser stabil form og vant sitt kvalifiseringsheat med 50 sekunders margin.  Gøril har arbeidet seint og tidlig med kneet til Yngve, med godt resultat.  I dag var han løpbar igjen og kom inn på andreplass i sitt heat. Stian løp inn til 5.plass. Carl Petter (bildet) til 7.  Og Isak tok siste kvalikplass som nummer 12 i sitt heat.  God laginnsats som i går, med andre ord.  Ulf feilet midtveis i sin kvalik.  Det tåles ikke i dette selskapet, og dermed ble det B-finale i morgen.   Eirin sitt kne ble ikke bedre til i dag. Dermed ble det retur til Trondheim.  Skikkelig surt nå som høstformen var på plass.  Vi krysser fingrene for at skaden blir kortvarig.