To første og en andre for Tobias

Tobias Alstad (som her er fotografert av Per I Skinderhaug) har på nytt imponert i o-løypa.  I Tour de Trondheim i helga ble det to førsteplasser og en andreplass på Tobias i H 15-16.  I fredagens sprint og lørdagens mellomdistanse ble det klare seire. På dagens langdistanse ble det andreplass bak Martin Vehus Skjerve fra Verdal OK.

Tobias er selvfølgelig mest fornøyd med de to første løpene. Langdistansen i dag var jaktstart. Der gikk Tobias ut med 50 sekunders forsprang. Underveis i ei veldig tung løype kom han i kontakt med andre løpere i klassen flere ganger, og det ble en del småbommer på alle gjennom løypa.

-Martin er en råtass i nedoverbakker, forteller Tobias.

-Jeg fikk problemer mot slutten da vi fikk en lengre nedoverbakke.  Jeg tryna og slo kneet, mens Martin fløy nedover.  Men mot nest siste post fikk jeg kontakt med han igjen. Der rotet vi litt begge to på hver vår måte, og  han kom seg best ut av det.  Dermed ble det halvminuttet mellom oss i mål. Litt surt, for jeg skulle ha tatt hjem dette.  Men det var mye bra resten av helga som jeg får ta med meg videre.

Hans Urset fra BUL Tromsø ble nummer tre i klassen.

Magnus Alstad i H 13-14 gjorde også mye bra i helga.  Fredag ble han nummer 5 på sprinten. Lørdagens mellomdistanse endte med 7.plass. Og etter jaktstarten ble han nummer 4.

I herrer senior ble det sprintseier til Carl Petter på fredag.  Lørdagens mellomdistanse ble for flere av våre løpere brukt som oppkjøring til NM-uka.  Da vant Paul foran Stian, med Carl Petter og Isak på 4. og 5.plass. Junioren Matilde Munkeby kjempet med seniordamene i helga, og gjorde  sitt beste løp på lørdagens mellomdistanse.

Tobias og Magnus klare før dagens fellesstart. Tobias som leder i H 15-16 og Magnus med spurttrøya i H 13-14.