Yngve nr 2 i O-Festivalen

Det ble en sterk Frol-dag på langdistansen i O-Festivalen i Oslo i dag. Yngve holder utrolig stabil form og ble nummer 2 i dag, slått med fattige 12 sekunder av Gaute Hallan Steiwer fra Fredrikstad.  Ved passering 9,8 km ledet Yngve med 4 sekunder på Steiwer.  Jo er også i form, og løp inn til 5.plass.  Han lå lenge an til å bli nummer 4, men Magne Dæhlie fra Halden avsluttet sterkt og knep seg foran Jo.  Anders Nordberg fra Nydalen ble nummer 3. Med dette løpet er nok Jo langt på vei til VM-samling i Latvia i starten av juli.

Paul lå lenge og kjempet med sine lagkompiser i dag.  Men på vei til post nummer 14 (etter ca 10 kilometers løping), viket det på GPS-sporet som om han puttet kompasset i baklomma.  Resultatet ble en gedigen bom, og dermed skled han raskt ned til en 12.plass til slutt.  Etter halvløpt distanse passert han på 4.plass.

Isak Bergset er tilbake igjen etter en del sykdom.  Og nå gleder han seg til høstens NM-uke. Isak lå på flere passeringsposter og kjempet om en 10.plass.  Det ble litt tungt mot slutten, men en 14.plass i dette selskapet er et godkjent comeback. Carl Petter ble nummer 24 og Martin nummer 41.  Stian hadde akkurat dette løpet som et av sine mål i år, med tanke på kvalifisering til Student-VM.  Dessverre ble han syk etter Jukola, og lusket bare rundt noen poster i dag.  Forhåpentligvis er han startklar til morgendagens mellomdistanse.

Isak, Stian og Martin

Blant damene ble Eirin nummer 21 i dag.  Mari Kilskar Grevskott i D 17-18 Elite ble også syk etter Jukola, og brukte dagens løp til restitusjon. Resultater fra de øvrige klassene blir ikke klare før senere i dag.   Randi Haugskott har tatt bildene.