Trippel i Bjugn.

Ulf vant sprinten i Bjugn ILs Vårsleppet lørdag, mens Jo og Tobias (bildet) vant sammenlagt etter mellomdistansen. Yngve på sin side var ett sekund fra seier i begge løpene. Og sterk løping av alle seniorer. Det nærmer seg Tio.

(Fra starten på sprinten)

Sprinten ble en meget tett batalje.  Etter Ulf og Yngve fulgte Jo på tredjeplass, 9 sekunder bak Ulf.  På fjerdeplass kom den franske EM-deltageren Nicolas Rio, mens Lars ble nummer fem, 18 sekunder bak Ulf.  Disse fire frolingene kom foran EM-reserve Håvard S Eidsmo fra Freidig.  Stian på 9.plass kom i mål 2 sekunder foran Øystein Kvaal Østerbø fra Bækkelaget som skal løpe EM-sprint.  Med andre ord ser vi at våre gutter har fått skikkelig fart i beina nå.  Martin ble nummer 11, Carl Petter nummer 12, Isak nummer 15 og Johan nummer 17.  I H 15-16 kom Tobias Alstad inn på andreplass, 7 sekunder bak Mikkel Holt fra Freidig.

Ulf inn til mål.

Yngve

Stian

Carl Petter og Johan

Resultater fra sprinten her.

Mellomdistansen på ettermiddagen gikk i Lysøysund, etter en form for jaktstart.  Ulf som startet først var uheldig, og fikk utdelt feil kart på start.  Han oppdaget ikke dette før han møtte konkurrenten Håvard S Eidsmo på motsatt kurs halvveis i løypa. Da Ulf brettet ut kartet for å sjekke hva dette kunne ha seg, så han at han hadde fått kartet til ei anna løype.  Dermed var det Yngve som stemplet først på sisteposten i herreløypa.  Men Jo var ikke langt bak. Så i det lange oppløpet ble det en durabelig fight mellom disse to. Jo var raskest, og kom inn sekundet foran Yngve.  Stian ble nummer 5.  Fullstendige resultater her.  (Isak kom inn som nummer 14, men fikk ikke registrert tida si.)

Tobias startet som nummer 2 i H 15-16.  Det ble tett med løpere fram til første post, og Tobias ble med på en skikkelig bom der. Deretter gikk det meste på skinner. Da var det ingen som greide å holde følge med Tobias sin lavtflyging over myrene.  Han vant til slutt klassen sin med minuttes margin til Mikkel Holt.

Jo og Yngve i oppløpet.

Franskmannen Nicolas Rio i mål foran Carl Petter. Martin kommer lenger bak.

Martin og Carl Petter puster ut mens Lars løper til mål.

Isak inn til mål sammen med et kobbel Freidigløpere.

Ulf konstaterer at det var stor forskjell på løypa han fikk og den han skulle ha løpt.