Mari norgesmester (oppdatert)

Mari Andrea Kilskar Grevskott ble fredag Norsk mester i skiskyting fellesstart. Med 20 strake treff og god fart i sporet tok hun sin første gullmedalje i sitt første NM som junior.

På lørdagens sprint ble det en sterk 7. plass. Det er bra det også.

Søndag var det stafett, og Mari gikk en knallgod 1. etappe med 3. beste etappetid bare 9 sekunder bak bestetid. Mari på Nord Trøndelags 1. lag som til slutt ble nr. 8.

Ole Johann Rødvik Kilskar deltok også i menn senior, og han har sendt oss følgende rapport fra NM:

Hei igjen! Her er en liten rapport fra helgas Norgescup og Junior-NM. På fredag gikk Mari sin første offisielle NM-distanse, 7,5 km fellesstart. Med perfekt skyting og god fart i sporet holdt hun seg i teten hele løpet gjennom, og da hun også skjøt feilfritt på siste stå mens de andre måtte ut i strafferunde, gikk hun ut alene fra standplass og tok NM-gull på første forsøk! En fantastisk prestasjon, og et perfekt renn! På lørdagens sprint ble det 8 av 10 treff, noe som holdt til en fin 7. plass. På søndag var det stafett, med Mari på første etappe. Etter nok et flott løp vekslet hun på 4. plass, og laget kom til slutt på 8. plass.
Selv fikk jeg en god start på fellesstarten med to fulle hus, og lå godt an halvveis i løpet. Men for mange bom på stående ødela for det som kunne ha vært en god plassering. På sprinten var det helsvart på standplass, men løpsformen kjennes bra ut. Jeg tar med meg det gode langrennet og to gode liggendeserier, og jobber videre mot neste Norgescup om tre uker.

Alle fotos: Mette Kilskar