Trivelig Mimrekveld etter en lang og fin O-sesong!

Årets O-sesong ble avsluttet på Levanger rådhus lørdag kveld.  Fritjof hadde laget en fin billedkavalkade fra årets sesong med medlemmenes bilder og vi fikk også sett noen hjemmelagde filmer.  Hovedlaget v/Astrid Indgaard Rotmo spanderte pizza på hele klubben og delte ut blomster og godord til den mest fremadstormende O-løperen i år, Paul Sirum.  Han vant  bl.a. Norgescupen for 2017, samt bronsemedalje i NM mellom.  Både Ulf og Paul fikk også utmerkelser av leder Olav Martin for sine NM-medaljer.  Ulf med sølv i Natt NM.

Den gyldne O-sko henger høyt i Frol I.L. Orientering og ble i år utdelt til Normann Ryan jr. og Kjetil Vatn for deres mangeårige arbeid for O-idretten i Frol.   Normann har skrevet om O-idretten i Nord-Trøndelag i Trønderavisa i mange år og vært en god ambassadør for oss.  Kjetil har vært kasserer i mange år, et avansert regnskap som krever mye tid og kunnskap.    Tusen takk begge to.

Aktivitetsprisen ble tildelt Mari Kilskar Grevskott med flest starter i årets sesong av aldersbestemte klasser og juniorer.  Hun var dessverre på skirenn, men vil få den utdelt ved en annen anledning.

Levangerhelga ellers ble fin med mange gode treningsøkter, fra nattløp på Falstad fredag kveld, O-intervall i Volhaugen lørdag formiddag i snø til knes, klubbmesterskap i innebandy på Frol barneskole, til langtur på søndag.  Besøk av landslagstrener Jørgen Rostrup lørdag formiddag og gjennomgang av både treningsplaner og løpsplaner for neste sesong.

 

Normann Ryan jr. og Kjetil Vatn med hver sin “Gyldne O-sko”.


Hovedlagets leder Astrid I. Rotmo overrekker blomster til Paul.

Leder Olav Martin med utmerkelser til Paul og Ulf for NM medaljer.


Harde kamper i klubbmesterskapet i innebandy.


Paul, Tobias og Jonas venter på å slippe innpå banen.


Vinnerlaget i innebandy, Tobias , June, Mathilde og Carl Petter med sine gulrotpremier.