Paul misset seniorcupen i første forsøk. Vant U23.

Vi gratulerer Paul Sirum med sammenlagtseieren i Norgescupen U23!

Finalene i Norgescupen går på Orkanger denne helga. Paul Sirum var i den unike posisjonen at han ledet både seniorcupen og U23-cupen før dagens sprint.  Og seieren i U23 har Paul hentet hjem.

Når det gjelder den gjeveste Norgescupen, seniorcupen, ville det holdt til seier om Paul hadde blitt blant de 16 beste i dag.  Han ble nummer 18.  I tillegg vant Jon Aukrust Osmoen, den eneste som ikke burde vinne i dag.  Paul er ute av form, og ville helst slippe morgendagens mellomdistanse for å vinne cupen. Men han må bruke forsøk nummer to, og stille i morgen og håpe på at kroppen har bedret seg en smule.  For Paul er det en ting som teller i morgen. Han har sammenlagtseieren halvveis nede i lomma. Men om Osmoen vinner, og Paul blir dårligere enn nummer 16 så ryker seieren. Det er de harde fakta.  Vi setter vår lit til at Ulfen vinner i morgen.

-Kroppen var helt forferdelig i dag, sier Paul selv.

-Jeg har vært utslitt etter NM-uka, og har ikke kommet meg enda.  Jeg har hvilt mye, og håpet på et lite under i dag.  Men kroppen vil fortsatt ikke lystre.  Nå må jeg løpe mellomdistansen i morgen for å vinne seniorcupen.  Og verdenscupfinalen i Sveits neste helg går dessverre uten meg.

Ulf Forseth Indgaard har beholdt formen utover høsten, og løp inn til 4.plass i dag. Carl Petter Lyngen løp bedre enn på lenge, og ble nummer 7.

1 Jon Aukrust Osmoen NTNUI 13:16 4:22
2 Øystein Kvaal Østerbø Bækkelagets SK 13:29 +0:13 4:26
3 Trond Einar Moen Pedersli OL Trollelg 13:33 +0:17 4:28
4 Ulf Forseth Indgaard Frol IL 13:35 +0:19 4:28
5 Karl Fremstad Bækkelagets SK 13:44 +0:28 4:31
6 Gaute Friestad Kristiansand OK 13:47 +0:31 4:32
7 Carl Petter Lyngen Frol IL 13:50 +0:34 4:33

I dameklassen ble Mathilde Rundhaug nummer 11 og Eirin Svanøe-Hafstad nummer 13.