Midt Norsk Mesterskap er i gang!

Fredag kveld var det duket for Midt-Norsk Mesterskap sprint i Momarka. Arena var Momarka balløkke, og nærmere 350 deltakere fikk bryne seg på krevende løyper med mange veivalgsutfordringer. I år var de fleste Frolløpere i arrangørstaben, men av de som stilte til start slo Maren Grande til med en 2.plass i D21 og Tobias Alstad ble nummer 4 i H15-16. Vi fikk også inn Ragne Munkeby på en 5.plass i D17-18 og samme plassering fikk June Munkeby i D13-14. Arrangementsgjengen var godt fornøyd med gjennomføringen. Som vanlig i sprint var det noen utfordringer knyttet til gjerder, murer og andre forbudte områder, men totalt sett tar vi med oss en ny god erfaring med å arrangere viktige løp.

Selma Skjulsvik like før start i D 11-12N.

Arena Momarka ball-løkke.

Flott utvalg i kiosken

Reportasje fra sprinten i TA-nett her.

LANGDISTANSE

Lørdag var det langdistanse fra Frolfjellet skisenter på programmet. Fra samme arena som NM-uka i 2015 fikk løperne servert løyper i verdensklasse og fysisk utfordrende terreng. Bløte myrer og krevende skrålier fikk satt enhver på prøve, men stemningen var likevel på topp! Arrangementsmessig gikk det knirkefritt. Verdt å trekke frem var det meget gode utvalget i kiosken, der blant annet varmretter av alle sorter var å få kjøpt. Av egne løpere ble Mari Kilskar Grevskott Midt-Norsk mester i D15-16. Vi fikk også 2 sølvmedaljer i form av Stian Sundsvik (H21) og Tobias Alstad (H15-16) Og Magnus Alstad ble nummer 2 i H 11-12.

Søndag skal det kåres Midt-Norske mestere i stafett fra samme arena. Mange lag stiller til start, og det kommer til å bli spennende dueller hele veien inn til målstreken!