Så var det Paul sin tur.

Lørdagens langdistanse ble Pauls fra start til mål. Akkurat nå er formen helt rå. Og når det o-tekniske også sitter, da sliter de fleste med å slå gutten fra Mula. Lørdag var  ingen foran, og Paul kunne innkassere sin første seniorseier i Norgescupen. Vi gratulerer!!   Yngve fulgte mesterlig opp, og sørget for dobbeltseier til Frol.

Johan Ivarsson var løypelegger på lørdagens langdistanse.  I målområdet var han veldig spent på hva løperne ville si om hans løyper når de kom inn. Og ettersom passeringstidene tikket inn gjennom dagen, var han ekstra spent på å høre Pauls kommentarer når han kom inn.  Som bildet viser var Paul selvfølgelig i perlehumør etter innkomsten fra den 11,5 km lange løypa med meget krevende orientering.

-Fy f… for ei herlig løype! var en av hans første kommentarer etter målgang.

Paul viser Tobias Alstad, Øystein Haug og Johan Ivarsson hvor han har løpt.

Johan Ivarsson var godt fornøyd med at Paul hadde tatt det raskeste veivalget på løypas desidert lengste strekk. Ivarsson kunne fortelle at han hadde ksost seg skikkelig med å legge disse løypene.  På det omtalte langstrekket var det tre klare alternativer.  Ikke mange tok det valget som Paul gjorde. Men strekktider viser at han tjente rundt minuttet på det.

Fornøyde gutter med dobbeltseier på langdistansen. Dette er klubbens første i Norgescupens seniorklasse.

Mathilde Rundhaug er tilbake fra Sveits med litt rusten o-teknikk. Sprinten gikk ikke all verden. Men langdistansen ble et godt steg i riktig retning. Lørdag ble det 12.plass blant elitedamene.  Ragne Munkeby, som for tida er vår eneste junior i eliteklassene, løp o-teknisk veldig bra lørdag.  Blant de 63 løperne i D 17-18 E ble det en 39.plass.

Eliteresultater her.

Podiet i H 21 Elite

Premieutdelingen for eliteklassene ble spesiell.  Da alle trodde at den offisielle premieutdelinga var over, kunngjorde speaker at det var satt opp en ekstrapremie i herreklassen.  Ansiktsuttrykket til Paul ble noe spesielt da han så at to jenter kom opp på podiet med en geitebukk.

Se Oppdalingen.no sin video fra overrekkelsen her.  Der får du også høre historien bak denne spesielle gaven.

Gaveoverrekkerne, Paul, og Oppdals ordfører. Nå lurte Paul på hvordan han skulle få med seg geita heim til hybelen!

Se Innherreds nettreportasje her.   Og orientering.no her.

Intervju med Paul på Norsk Orientering facebook her.

Mange andre av våre 44 løpere i O-Festivalen løp også godt på lørdag.  Lars S Skjeset var mye opptatt med barnepass lørdag, men løp likevel suverent raskest av alle i direkteløypa A. Elen Katrine Skjerve, som nå også heter Bredesen i tillegg, viste at siste ord langtfra er sagt i o-løypa, og vant D 21. Her fulgte Guro Torpe opp med en fin 3.plass.   Magnhild Forseth taklet den tekniske, detaljrike løypa eksemplarisk, og vant D 60. Øystein Haug ble nummer 4 i H21. Samme plassering fikk Magnus Alstad i H 11-12.  Videre ser vi at blant våre yngre damer løp Mari Kilskar Grevskott inn til 11.plass i D 16, mens June og Linnea Munkeby ble nummer 12 og 17 i D 15. Og vi har merket oss at Jonas Alstad i N-åpen har rast gjennom løypa si så støvskya har stått i regnværet alle dager. Her rangeres ikke resultatene. Men mellom linjene ser vi at ingen av de 90 deltakerne tukter denne gutten…

Komplette resultater for Frol-løperne finner du her.