Paul nærmer seg Norgestoppen.

Magne Dæhlie, Halden SK,  vant første runde i årets Verdenscup forrige helg.  I dag vant han Norgescupløpet på Budor. Men en som imponerte nesten like mye var Paul Sirum.  Unggutten løp inn til en råsterk 5.plass i dag.  Og det uten et helt rent løp.  Om framgangen fortsetter slik det går nå om dagen, og Paul får til et feilfritt løp, da venter snart nye oppgaver.

Dagens mellomdistanse gikk i et veldig diffust terreng oppe på Budor.  Myrene var ikke bare bløte.  De siste dagenes striregn hadde gjort at det sto overvann på mange av dem. Men Paul er råsterk for tida, så han fosset formelig gjennom løypa.

Martin ble nest best av våre herrer på 13.plass.  Carl Petter ble nummer 19, Stian nummer 20, Ulf 30, Lars 35 og Andreas 38.  For disse ble det for mye bom i dag.  En annen løper som stadig kommer nærmere de beste i Norge er Eirin Svanøe-Hafstad.  Hun gjorde ikke mange feil i dag. Og den fysiske formen blir bare bedre og bedre.  I dag ble det 14.plass. Camilla Olaussen fra Fredrikstad vant.  Mathilde Rundhaug ble nummer 21 og Kine Sofie Sandstad 39.